آیا قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارید؟ آیا راههای تشخیص موسسات مهاجرتی قانونی از غیر قانونی را میدانید؟ آیا بهدنبال موسسات مجاز برای اقدام به مهاجرت میگردید؟ ما در این بخش از سایت پارسیان اپلای قصد داریم شما را با شرایط لازم و نحوهی تشخیص موسسههای معتبر و مجاز از نامعتبر آشنا کنیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
راههای تشخیص موسسات مهاجرتی قانونی از غیر قانونی
همانطور که میدانید در سالهای اخیر تا به امروز میزان درخواست مهاجرت روز به زور در حال افزایش است، متاقاضیان با دلایل گوناگونی از قبیل تحصیل، شرایط بهتر زندگی و سرمایهگذاری تصمیم به مهاجرت میگیرند. حال قبل از هر چیزی نکتهای که باید در نظر داشت این است که هدف و قصد شما از مهاجرت چیست و آیا شما شرایط لازم و مساعد برای این امر را دارید؟ درگام بعدی باید بهدنبال یک موسسه قابل اعتماد و معتبر در این امر باشید، چرا که بدترین اتفاقی که در این پروسه میتواند رخ دهد این است که متقاضی بعد از ماهها تحقیق و تلاش بهدلیل عتماد به برخی از موسسات دروغین و نامعتبر با رد درخواست مواجه شود و فرصت خود را برای مهاجرت از دست میدهد. در ادامه به نحوه و راههای تشخیص موسسات مهاجرتی قانونی از غیر قانونی میپردازیم.
-
موسسههای قانونی دارای دفتر رسمی و گاها شعبههای متعدد هستند
موسساتی که معتبر و دارای مجوزهستند باید دفتری برای بازدید و مشاوره حضوری برای متقاضیان باشند، چراکه اغلب کسانی که بهصورت غیر مجاز و فقط مجازی فعالیت میکنند و محلی برای این امر در نظر نگرفتهاند، میتوانند به راحتی کلاهبرداری کرده و دیگر جوابگوی شما نباشند.
-
شرکت انتخابی خود را استعلام کنید
میتوان گفت تنها منبع مورد قبول و قابل استناد برای تمامی اصناف و افراد سامانه استعلام اشخاص حقوقی کشور است و فقط شرکتها و موسساتی که در این سامانه وجود دارند قابل قبول و معتبر هستند. شما میتوانید نام شرکت، شناسه ملی یا شماره ثبت شرکت را در این سامانه جستجو کنید و از این طریق از قانونی بودن آن اطمینان حاصل کنید.
-
حتما وبسایت و رزومه موسسه مهاجرتی خود را کامل و دقیق مطالعه کنید
یکی از راههای تشخیص موسسات مهاجرتی قانونی از غیر قانونی داشتن یک وبسایت دارای اطلاعات کامل و رزومه خوب کاری است. با توجه به آمار فراوان کلاهبرداریهایی که در حوزه انجام صورت میگیرد، بهتر است وبسایت موسسه مورد نظر را با دقت مطالعه کنید چرا که سایت یک شرکت یا موسسه نشان دهندهی اعتبار و حرفهای بودن آن است. اگر در صفحه رسمی موسسه مهاجرتی مورد نظر برگهی تماس با ما و دربارهی ما وجود نداشته باشد احتمال نامعتبر بودن این شرکت بسیار بالا میباشد، به این دلیل که این صفحات جزء اصلی هر سایت بوده که به آن اعتبار میبخشد.
-
مشاور خود را محک بزنید!
شما باید مطمئن شوید که آیا مجموعهای که شما از طریق آن اقدام کردهاید قادر به پاسخگویی تمام سوالات و اطلاعات درخواستی شما از قبیل شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزا، قوانین و مقررات سفارتها، هست یا خیر؟
-
از پشتیبانی شرکت مورد نظر مطمئن شوید
یکی از نکاتی که اطمینان شما را به انتخاب خود بیشتر میکند پیگیری و پشتیبانی از سمت مشاوران موسسه مربوطه میباشد. چراکه شما تمامی اختیارات و مراحل مهاجرتی خود، مثل مصاحبه، مراحل پذیرش و اخذ ویزا را به این شرکت شرکت سپرده و درمقابل آنها باید با پیگیری مستمر و پشتیبانی اعتماد شما را جلب کنند.
هرگز قبل از شناخت و تحقیقات کامل اقدام به پرداخت هزینه و ارائه مدرک به افراد یا شرکتهای گوناگون نکنید.
ویژگیهای یک موسسه مهاجرتی معتبر
- سوابق و فعالیتهای قابل قبول و درخشان در زمینه مهاجرت
- تیم حرفهای و وکیلان ماهر در این زمینه
- مدیریت باتجربه و فعال
- دفتر برای حضور فیزیکی و مشاوره
- دارای مجوزهای مربوطه و لازم در حوزه مهاجرت
- دسترسی آسان به مشاوران
به چه افرادی باید شک کرد؟
گاها دیده میشود از طرف شخصی برای شما ایمیل یا تماس غیر منتظرهای گرفته میشود که خود را مشاور و وکیل در امور مهاجرتی معرفی میکند. شما نباید به راحتی به این افراد اعتماد کنید، مگر این که از قبل درخواستی برای آنها ارسال کرده باشید. در غیر اینصورت خیلی بعید است وکیل یا مشاور با شما تماس بگیرد مخصوصا اگر ساکن خارج از کشور باشد.
نکته دوم در راههای تشخیص موسسات مهاجرتی قانونی از غیر قانونی این است که باید توجه داشته باشید تمامی شرکتهای معتبر برای ارائه توضیحات و خدمات به متقاضیان داراری وبسایت هستند.
حتی بعضی از آنها در شبکههای اجتماعی از قبیل اینستاگرام و فیسبوک فعالیت دارند که شما به راحتی میتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید.
غالبا شرکتهای معتبر اجازه نمیدهند کارمندان وابسته با ایمیل شخصی خود با مشتریان ارتباط برقرار کنند، یا اگر از طرف کارمندان موسسهی مورد نظر درخواست واریز هزینهای به حساب شخصی خود فرد داشتیم، این امر باید موجب شک و تردید شما شود.
هیچ شرکت و موسسه معتبری از شما نمیتواند درخواست واریز به حساب شخصی کند و همهی هزینههای مربوط به مشاوره مهاجرتی باید به یک حساب حقوقی و متعلق به یک شرکت دارای مجوزرسمی و قانونی باشد.
اگر با شخص یا موسسهای روبرو شدید که برای ارائه مجوز خود در زمینه امور مهاجرتی اجتناب کرد، از در اختیار گذاشتن مدارک و پرداخت هر نوع مبلغی به آن امتناع کنید، چراکه تمامی افراد حقیقی و حقوقی که در این زمینه فعالیت میکنند باید دارای مجوزهای رسمی از سازمان مهاجرت و امور شهروندی کشور مد نظر باشند.
مهمترین مسئله در راههای تشخیص موسسات مهاجرت قانونی از غیر قانونی این است که امروزه با توجه به آمار بالای مهاجرت به کشورهای خارجی، آگهیهای زیادی در فضای مجازی از قبیل پیشنهادات شغلی و راههای آسان برای ویزای تحصیلی منتشر میشود که خیلی از آنها ممکن است جعلی باشد و هیچ منبع قانونیای ندارند، پس هیچگاه قبل از تحقیق به این افراد اعتماد نکنید.
هیچ تضمین صد در صدی برای موفقیت در امور مهاجرتی و اقامتی نیست! در نتیجه هیچ شرکت ارائه دهندهی خدمات این چنینی نمیتواند تضمین کامل برای پرونده شما دهند.
گاها دیده میشود در آگهی قید شده تمامی هزینههای مربوط به روند پروسه پرونده از قبل باید پرداخت شود (به حساب شخصی فرد)، در صورت مواجهه با اینگونه آگهیها هرگز اعتماد نکنید.
شما میتوانید با کمی تحقیق و چک کردن تمامی نکات مهم و کلیدی درباره شرکتی که از طریق آن قصد مهاجرت و اقامت به کشوری را دارید از بروز اینگونه مشکلات جلوگیری کنید.
هر فرد یا موسسهای که اطلاعات محدودی درباره اخذ ویزا و مراحل مهاجرت به خارج از کشور را داشته باشد، به خوبی میداند که این مراحل روندی تقریبا پیچیده دارد، پس حضور فیزیکی برای دریافت مشاوره در جهت روند مراحل و پیگیری و حمایت مشاور، میتواند به جلب اعتماد متقاضی کمک شایانی کند.
در ادامه شمارا با شرایط و مدارک لازم برای اخذ مجوز یک موسسه مهاجرتی آشنا میکنیم.
ثبت موسسه مهاجرتی:
امروزه با توجه به شرایط کشورها و افزایش تعداد افرادی که قصد مهاجرت دارند، موسسات مختلفی در این حوزه تاسیس و شروع به کار کردهاند.
موضوع فعالیت و دسته کاری آنها خارج از مهاجرت کاری و یا مهاجرت تحصیلی نیست. از این رو نیاز به دریافت تاییدیههایی از سازمانهای مربوطه به بخش کاری خود دارند. به طور کلی مراجع قانونی برای ثبت موسسه مهاجرتی، وزارت امور خارجه، وزارت علوم و تحقیقات و وزارت کار در هر کشور میباشد.
مدارک لازم جهت ثبت موسسه مهاجرتی:
- داشتن حداقل ۲ عضو فعال برای تشکیل شرکت
- کپی کارت ملی و شناسنامه اعضا
- اگر در حوزه کاری خود دارای مجوز هستید؛ در زمان ثبت شرکت همراه داشتن مجوز الزامی است.
- اوراق شرکتی که شامل: اساس نامه، شرکت نامه و اظهارنامه است، موجود باشد.
لازم به ذکر است در صورت تکمیل بودن مدارک ذکر شده ظرف ۴۸ ساعت برگه تایید صلاحیت برای ثبت موسسه از سوی اداره ثبت در کشور برای مدیر ارسال خواهد شد.
به طور خلاصه
ما در این مقاله از موسسه مهاجرتی پارسیان اپلای شمارا با نحوه تشخیص موسسات مهاجرتی قانونی از غیر قانونی آشنا کرده و تمامی روشهای معقول در این زمینه را توضیح دادیم. هدف ما این است که افراد و متقاضیان که قصد مهاجرت تحصیلی و یا کاری را به کشورهای اورپایی و آمریکایی دارند، بهترین راه و موسسه را برای پیشبرد اهداف خود انتخاب کرده تا نتیجه بهترین در این زمینه کسب کنند. همچنین در انتها شمارا با شرایط ثبت یک موسسه مهاجرتی در اداره ثبت شرکتها آشنا کرده و تمامی مدارک لازم برای این کار را توضیح دادیم.