آیا میدانید بهترین کشور برای رشته فیزیوتراپی کدام است؟ آیا از مراحل و شرایط مهاجرت فیزیوتراپها به دیگر کشورها اطلاع دارید؟ ما در این بخش از وبسایت موسسه مهاجرتی در مشهد با نام پارسیان اپلای قصد داریم تا شما را ضمن آشنایی با تمامی شرایط و مراحل مهاجرت فیزیوتراپها، بهترین کشور برای مهاجرت رشته فیزیوتراپی را به شما معرفی کنیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
معرفی رشته فیزیوتراپی
ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با بهترین کشور برای مهاجرت در رشته فیزیوتراپی آشنا کنیم، اما بهتر است قبل از آن کمی با این رشته آشنا شوید. در واقع فیزیوتراپیستها علم حرکت را مطالعه و بررسی میکنند. آنها در تلاشند که به این امر دست یابند که چگونه علتهای یک آسیب را شناسایی و آن را بهبود ببخشند.
همانطور که میدانید فیزیوتراپها بر خلاف دیگر رشتههای پزشکی که غالبا برای درمان بیماریها از داروها و مواد شیمیایی استفاده میکنند، سعی بر آن دارند تا از طریق حرکات فیزیکی و دستگاههای فیزیوتراپی در روند درمان و بهبود بیماران استفاده کنند.
فیزیوتراپها برای درمان ضعفها و همچنین ناتوانیهای جسمی از عواملی مانند برق، نور، گرما، سرما و حرکات ورزشی بهره میگیرند. میتوان گفت این رشته در میان متقاضیان علاقهمند به رشتههای پزشکی از محبوبیت زیادی برخوردار بوده و البته امروزه مراجعین بسیاری هم به خود اختصاص داده است.
در بسیاری از کشورهای دنیا دیده شده که نیاز مبرمی به متخصصین فیزیوتراپیست داشتهاند، چراکه طبق آمار جوامعی که شاخص رشد جمعیت آنها منفی میباشد، به طبع آن به مرور میانگین سن افراد در جامعه افزایش پیدا خواهد کرد، و همین امر نیاز آنها را به متخصصین در این رشته بیشتر کرده است.
همانطور که میدانید بسیاری از افراد در سنین بالا، با انواعی از دردهای مفصلی، عضلانی و همچنین مشکلات حرکتی، رو به رو خواهند شد، و همین امر میتواند دلیلی بر این باشد که کشورهای با جمعیت مسن، شرایطی خاص و ویژهای را برای مهاجرت متخصصین فیزیوتراپی فراهم ساخته و در اختیار آنها قرار دهند.
بهترین کشور برای رشته فیزیوتراپی
برخی از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل یا کار در زمینه فیزیوتراپی عبارت است از:
- انگلستان
- آمریکا
- کانادا
- آلمان
- استرالیا
مهاجرت به انگلستان از طریق رشته فیزیوتراپی
متقاضیان مهاجرت به انگلستان از طریق رشته فیزیوتراپی ، قبل از هر چیزی لازم است این را بدانند که میانگین درآمد در این کشور به طور تقریبی حدود ۷۶۰۰۰ دلار خواهد بود. همچنین این امکان برای آنها وجود خواهد داشت که به واسطه این رشته، در نظام سلامت و بیمارستانهای تحت عنوان NHS به فعالیت بپردازند.
باید توجه داشت که در نظام سلامت این کشور، افراد میتوانند علاوه بر دستیابی به یک ساختار شغلی مشخص، از یک فیزیوتراپیست مبتدی به یک متخصص و در نهایت به سطوح و مقاطع پیشرفتهتری در این رشته برسند. مشاغل موجود در NHS شامل ۹ گروه مختلف بوده که هر یک متشکل از گرایشات متفاوتی خواهد بود.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که اگر افراد به عنوان یک فیزیوتراپ قصد مهاجرت و همچنین ادامه تحصیل در این رشته را دارند، لازم است بدانند که این کشور اغلب دانشگاههای معروف در این رشته، مانند دانشگاههای لیورپول، رابرت گوردن، برادفورد، ساوت همپتون، پلیموث و کاردیف در خود جای داده است. البته لازم به ذکر است که متقاضیان جهت این امر علاوه بر نمرات بالا و قابل قبول در دروس مربوطه و همچنین در دست داشتن مدرک زبان بین المللی، باید از تمکن مالی برای تحصیل در این کشور برخوردار باشند، چراکه در غیر این صورت پروسه مهاجرت آنها به مشکل خورده و ریجکت خواهند شد.
مهاجرت به آمریکا از طریق رشته فیزیوتراپی
کشور آمریکا یکی از مقصدهای محبوب و جذاب برای دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در رشته فیزیوتراپی را دارند. یکی از دلایل محبوبیت این کشور جهت مهاجرت از طریق این رشته، دانشگاههای آن است که میتوان گفت جزو بهترینها در کل جهان محسوب میشوند.
متقاضیان برای تحصیل در این رشته در آمریکا( مهاجرت تحصیلی آمریکا) این امکان را دارند که پیش از ورود به دوره کارشناسی، یک دوره یک ساله را در این زمینه پشت سر بگذرانند، که به طور تقریبی سالانه حدود 20.000 دلار هزینه در بر خواهد داشت. طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور همانند دیگر کشورهای جهان چهار سال بوده و هزینه آن به طور تقریبی سالانه حدود 20.000 تا 30.000 هزار دلار خواهد بود.
لازم به ذکر است که این امکان برای دانشجویان وجود خواهد داشت که به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در این کشور و در این رشته وجود خواهد داشت، اما متقاضیان باید در نظر داشته باشند که هزینه تحصیل در این کشور به طور چشمگیری بالا میباشد. اگر چه بورسیههای مختلفی نیز به داشجویان ارائه خواهد شد، اما این بورسیهها تنها در دسترس کسانی خواهد بود که از نمرات بالایی برخوردار بوده و جزو دانشجویان نمونه به شمار میآیند.
مهاجرت به کانادا از طریق رشته فیزیوتراپی
همانطور که میدانید کانادا کشوری است بسیار پیشرفته که به واسطه همین امر به سرزمین فرصتهای طلایی برای اشتغال معروف شده است. این کشور از سطح کیفی زندگی بسیار بالایی برخوردار بوده و همچنین از نظر میزان درآمد و دستمزد که به متخصصان ماهر پرداخت میشود، میتوان گفت بهترین کشور جهان برای ادامه تحصیل و یا کار در زمینه فیزیوتراپی برای مهاجران بین المللی خواهد بود.
آشنایی با قوانین 2021 برای مهاجرت تحصیلی به کانادا
فیزیوتراپهای آموزش دیده و مجربتر، از دستمزدهای زیادی در این کشور بهره خواهند برد و به راحتی در زمینه فعالیت خود استخدام شده و به فعالیت خواهند پرداخت. نکته مهمی که باید به آن پرداخت این است که امروزه این متخصصان تحت کد ۳۱۴۲ و به صورت رسمی در کشور کانادا فعال بوده و در زمینههای گوناگونی مانند ارتوپدی، علوم اعصاب، فیزیوتراپی ورزشی و روماتولوژی به اشتغال خواهند پرداخت.
میانگین درآمد فیزیوتراپها در این رشته در کشور کانادا به طور تقریبی حدود 60.000 دلار در سال تخمین زده شده است.
لازمه شروع فعالیت و اقدام به کار برای فیزیوتراپها و فارغ التحصیلان در این رشته این است که افراد باید ابتدا اقدام به معادلسازی مدرک کرده، و بعد از گذراندن این مرحله در آموزنهای علمی مربوطه شرکت کنند. متقاضیان بعد از قبولی در آزمونهای علمی، باید در آزمون مهارت که به صورت عملی بوده شرکت کرده و در نهایت مجوز کار در نظام پزشکی و همچنین اقامت در کشور کانادا را اخذ نمایند.
مهاجرت به آلمان از طریق رشته فیزیوتراپی
در کشور آلمان دورههای فیزیوتراپی ، غالبا در دانشگاههای علمی و کاربردی به عنوان یک رشته جدا و مستقل به متقاضیان ارائه خواهد شد. در نظر داشته باشید که تحصیل در بعضی از این دورههای مربوط به فیزیوتراپی در دانشگاههای این کشور به زبان انگلیسی و برخی دیگر به زبان آلمانی خواهد بود.
نکته مهم برای تحصیل در این رشته در دانشگاههای آلمان این است که متقاضیان برای ورود به این دانشگاهها نیاز به امتحان ورودی نداشته و هزینه تحصیل آنها نیز تقریبا رایگان خواهد بود.
در کشور آلمان این امکان برای دانشجویان وجود خواهد داشت که بعد از به پایان رساندن دوره کارشناسی، وارد بازار کار شوند و به فعالیت در زمینه رشته تحصیلی خود بپردازند. لازم به ذکر است که دانشگاههای علمی کاربردی آلمان معمولا فاقد مقطع کارشناسی ارشد این رشته هستند و متقاضیان در صورت تمایل میتوانند تحصیلات خود را در رشتههای مدیریتی مثل مدیریت بیمارستان ادامه دهند و یا در غیر این صورت به ادامه تحصیل در دانشگاههای دیگر برای مقطع کارشناسی ارشد بپردازند.
رشته فیزیوتراپی شاخهها و گرایشات بسیار متنوعی دارد، همچنین لازمه ورود دانشجویان به دوره کارشناسی ارشد، یک تا دو سال سابقه کاری خواهد بود. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دو سال بوده و دانشجویان بعد از پایان این دوره میتوانند برای دوره دکترا که چهار سال به طول خواهد انجامید، اقدام نمایند. هزینه تحصیل در دانشگاههای دولتی آلمان تقریبا رایگان خواهد بود، اما اگر دانشجویان قصد ادامه تحصیل در دانشگاههای خصوصی این کشور را داشته باشند، میانگین هزینه تحصیل سالانه به طور تقریبی بین 8000 تا 15.000 یورو خواهد بود.
مهاجرت به استرالیا از طریق رشته فیزیوتراپی
مهاجرت به کشور استرالیا در زمینه فیزیوتراپی میتواند مناسبترین گزینه باشد، چراکه از سال 2017 در دانشگاه تکنولوژی سیدنی این رشته شکل جدیدی به خود گرفته و از پیشرفتهای بسیاری برخوردار بوده است.
استفاده از امکانات و تجهیزات پیشرفته و همچنین رباتهایی که در این دانشگاه برای تدریس در رشته فیزیوتراپی بکار گرفته شده است را در کمتر دانشگاهی میتوان یافت.
متقاضیانی که این کشور را جهت ادامه تحصیل در این رشته انتخاب نمودهاند، باید این را مد نظر داشته باشند که ارائه مدارکی چون ریز نمرات به زبان انگلیسی، ترجمه مدرک و ارائه آنها به همراه رزومه کاری الزامی خواهد بود. همچنین تسلط به زبان انگلیسی و دارا بودن مدارک معتبر مربوطه مثل آیلتس، تافل و … برای دریافت ویزای کاری این کشور مورد نیاز خواهد بود.
فیزیوتراپی شغلی است که در استرالیا از تقاضای بسیار بالایی برخوردار بوده و طبق اعلام وزارت کار کانادا، در سال ۲۰۱۴، این کشور با کمبود چشمگیر فیزیوتراپ مواجه بوده است. البته این کمبود در سال ۲۰۱۵ کاهش یافت، اما همچنان جذب متخصصین در این رشته در بسیاری از مناطق این کشور ادامه دارد.
متقاضیان ادامه تحصیل در این رشته باید این را در نظر داشته باشند که هزینه تحصیل در استرالیا بالا بوده و تمامی این هزینهها به عهده خود دانشجو خواهد بود.