مهاجرت بازنشستگان

معرفی بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگان

آیا می‌دانید بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگان کدام است؟ آیا می‌دانید حداقل سن برای دریافت ویزای بازنشستگی چقدر است؟ ما در این بخش از وب‌سایت موسسه مهاجرتی پارسیان اپلای قصد داریم تا شما را ضمن آشنایی با تمامی شرایط و مراحل مهاجرت بازنشستگان، بهترین کشورها را برای این امر به شما معرفی کنیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

معرفی ویزای بازنشستگی

همانطور که می‌دانید، زمانی که افراد از کار بازنشسته می‌شوند درواقع وارد دوران استراحت خود خواهند شد، و به طبع آن، آن‌ها به دنبال زندگی در یک مکان مرفه و به‌دور از هرگونه هیاهو، استرس ودغدغه‌ای خواهند بود.

در سنین بالا، تعداد بسیاری از این افراد که دارای تمکن مالی هستند، اقدام به مهاجرت به یک کشور مناسب ازلحاظ آب‌وهوا، شرایط مناسب اجتماعی و … از طریق دریافت ویزای بازنشستگی می‌کنند.

باید توجه کنید جهت اقدام برای مهاجرت بازنشستگان، اثبات تمکن مالی به دولت کشور مد نظر، در واقع یکی از شروط اصلی جهت دریافت این ویزا خواهد بود.

در حالت معمول مدت زمان اعتبار این ویزا ۱ سال است که این مدت قابل تمدید خواهد بود. این نوع ویزا با توجه به سن متقاضیان برای آن‌ها در نظر گرفته شده و ارائه خواهد شد.

نکته‌ای که باید به آن در نظر داشته باشید این است که شرایط دریافت این ویزا و همچنین میزان تمکن مالی متقاضیان، در هر کشوری دارای قوانین مختلف و مخصوص به خود است که افراد باید حتما آن را در نظر گرفته و در مورد آن تحقیق و بررسی کامل کنند. به‌طور کلی باید گفت، کشورهای کمی وجود دارند که ویزای بازنشستگی جهت مهاجرت بازنشستگان، به افراد ارائه می‌دهند.

بهترین کشورها برای مهاجرت بازنشستگان و شرایط عمومی آن

برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگان و اقامت پس از بازنشستگی، متقاضیان باید در ابتدا با کشور‌هایی که در خصوص این امر اجازه مهاجرت بعد از بازنشستگی را می‌دهند، آشنایی پیدا کنند.

مهاجرت بازنشستگان از طریق ویزای بازنشستگی در کشورهای اتریش، سوئیس، فرانسه و اسپانیا امکان پذیر بوده و متقاضیان می‌توانند با تحقیقات کامل و بررسی شرایط این کشور‌ها، بهترین کشور برای مهاجرت جهت این امر پیدا کرده و در آرامش دوران پس از بازنشستگی خود را سپری کنند.

متقاضیان باید در نظر داشته باشند که در تمامی این کشورها ابتدا اقامت موقت دریافت خواهند کرد، که این اقامت پبعد از گذشت  5 سال به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. پس از آن نیز آن‌ها این امکان را دارند که برای اخذ تابعیت کشور مورد نظر درخواست داده و اقدامات لازم را انجام دهند.

در خصوص انتخاب راحت‌ترین کشور برای گرفتن شهروندی باید بدانید که مدت زمان دریافت پاسپورت بین 6 تا 10 سال خواهد بود. به عنوان مثال زمانی که فرد از طریق ویزای بازنشستگی اتریش ، اقدام به مهاجرت به این کشور را می‌کند،  می‌توانید پس از 6 سال تابعیت خود را دریافت کنید، اما بعد از دریافت ویزای بازنشستگی اسپانیا، 10 سال طول خواهد کشید تا بتواند تابعیت خود را در آن کشور دریافت نماید.

شرایط مهاجرت بازنشستگان به کشور اتریش

ویزای بازنشستگی این کشور هر ساله به صورت سهمیه‌ای در دسترس متقاضیان قرار خواهد گرفت. اما توجه داشته باشید که تنها تعداد محدودی از افراد این شانس را خواهند داشت که سالانه از طریق ویزای بازنشستگی به این کشور مهاجرت و نقل مکان کنند.

متقاضیان با استفاده از این اجازه کار نخواهند داشت، اما این امکان برای آن‌ها فراهم آمده که بتوانند صاحب کسب و کاری باشند و یا حتی در این کشور سرمایه گذاری کنند. متقاضیان برای دریافت اقامت بازنشستگی اتریش باید این موضوع را به اثبات برسانند که به ازای هر کدام از اعضای خانواده خود، مبلغ 22000 یورو در حساب بانکی‌شان وجود خواهد داشت.

افراد باید این نکته را مد نظر داشته باشند که این مبلغ ممکن است سالانه توسط دولت اتریش تغییر کند.

علاوه بر این، متقاضیان باید این مورد را ثابت کنند که در کشور خود ماهیانه حدود 2500 تا 3000 یورو درآمد دارند، که این میزان درآمد را می‌توان از روش‌های مختلفی مثل حقوق بازنشستگی، سود سپرده بانکی، سود اجاره ملک و بسیاری از راه‌های دیگر به اثبات رساند.

با استفاده از این روش متقاضیان در ابتدا اقامت یک ساله خود را دریافت کرده و پس از آن کارت اقامت آن‌ها به مدت یک سال دیگر تمدید می‌شود. پس از گذشت این پروسه، از طرف دولت اتریش به متقاضیان اقامت سه ساله اعطا خواهد شد، که بعد از 5 سال نیز آن‌ها این امکان را خواهند داشت که اقامت دائم خود را دریافت کنند.

مهاجرت بازنشستگان

شرایط مهاجرت بازنشستگان به کشور سوئیس

کشور سوئیس به عنوان یکی از کشورهای دنیا شناخته شده است و بسیاری از افراد از آن به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگان و اقامت بعد از بازنشستگی یاد می‌کنند.

مهم ترین نکته‌ای که در رابطه با اقامت بازنشستگی سوئیس، باید به آن توجه کنید این است که، دریافت این نوع اقامت در این کشور به دو صورت امکان پذیر حواهد بود:

  • سن متقاضیان باید بالای 55 سال باشد تا بتوانید از طریق ویزای بازنشستگی سوئیس اقدام کنند.
  • در این حالت که Lump-Sum Taxation نام دارد، متقاضیان زیر 55 سال سن هم امکان اقدام برای مهاجرت به این کشور را خواهند داشت، اما موظف هستند مالیات گزاف به دولت پرداخت کنند.

اما افراد باید این را در نظر داشته باشند که در هر دو حالت، زمانی که به مدت 10 سال در کشور سوئیس اقامت  داشته باشند، این امکان را دارند که اقامت دائم این کشور را دریافت کرده و پس از گذشت دو سال از دریافت اقامت دائم، آن‌ها می‌توانید برای دریافت پاسپورت سوئیس اقدامات لازم را انجام دهند. پس توجه داشته باشید که این نکته در زمینه انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگان، می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد و در تصمیم گیری متقاضیان تاثیر بسزایی داشته باشد.

برای دریافت اقامت این کشور از طریق تمکن مالی، متقاضیان باید دو مورد را مد نظر داشته باشند:

  • تمکن مالی کافی
  • ارائه بیمه نامه
  • ارائه رابطه نزدیک با کشور سوئیس ( این مورد را می توان با ارائه مواردی همچون داشتن اقوام در سوئیس، داشتن اقامت در گذشته در این کشور و در برخی موارد هم داشتن املاک در سوئیس اثبات نمود.

متقاضیان در صورت داشتن شرایط ذکر شده، می‌توانند برای دریافت اقامت بازنشستگی در کشور سوئیس، اقدامات لازم را انجام دهند.

شرایط مهاجرت بازنشستگان به کشور فرانسه

مهاجرت از طریق ویزای بازنشستگی به کشور فرانسه، یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور محسوب می‌شود. در این روش متقاضی باید این را ثابت کند که به ازای خود و هر یک از اعضای وابسته خانواده که برای آن‌ها قصد انجام اقدامات برای دریافت ویزا را دارد، از سرمایه کافی برخوردار است.

متقاضیان باید توجه داشته باشند که در این روش نیازی به انتقال سرمایه به کشور فرانسه نخواهد بود و این امکان وجود دارد که  فقط با نشان دادن دارایی نقد خود در بانک ایرانی، این تمکن مالی را به دولت این کشور اثبات کنند.

جالب است بدانید که در حال حاضر این امکان وجود دارد که افراد می‌توانند با اثبات این سرمایه به نرخ دولتی، این موضوع را به اثبات برسانند. علاوه بر این موضوعات، متقاضیان باید به دولت فرانسه این موضوع را ثابت کنند که مانند اقامت بازنشستگی در کشور اتریش، ماهیانه درآمد ثابتی هم نیز خواهند داشت.

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که بسیاری از افراد، کشور فرانسه را به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگی و اقامت می‌شناسند، عدم شرط حضور در این کشور بوده و همین امر آن را به مکانی جذاب در میان متقاضیان تبدیل کرده است.

برای دریافت اقامت بازنشستگی فرانسه، متقاضیان باید شرایطی را داشته باشند، که آن عبارتند از:

  • اثبات تمکن مالی ( به ازای نفر اصلی 40 هزار یورو، به ازای همسر 20 هزار یورو و به ازای فرزندان زیر 17 سال مبلغ 10 هزار یورو)
  • عدم وجود شرط سنی
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • عدم شرط حضور
  • لزوم خریداری یا اجاره ملک جهت سکونت در فرانسه
  • اثبات این نکته که در گذشته به فرانسه سفر نموده اید
  • امکان سرمایه گذاری در املاک و پروژه های دولتی

مهاجرت بازنشستگان

شرایط مهاجرت بازنشستگان به کشور اسپانیا

در آخر در ادامه معرفی بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگان، قصد داریم  به معرفی ویزای بازنشستگی اسپانیا بپردازیم. این کشور از لحاظ مکانی بسیار زیبا بوده با شرایط آب و هوایی بسیار مطبوع، که  همین دلیل امر مهاجران بسیاری را به این کشور کشانده است.

متقاضیان دریافت اقامت بازنشستگی در این کشور، می‌توانند تنها با نشان دادن هزینه زندگی خود، امکان اقامت در این کشور را برای خود میسر سازند.

جهت این امر فقط باید مواردی را به دولت اسپانیا به اثبات برسانند، که آن عبارتند از:

  • به ازای نفر اصلی ماهیانه 2130 یورو و به ازای هر همراه نیز 532.52 یورو درآمد دارد که این درآمد را می‌توان از هر منبعی به اثبات رساند.
  • در حالت دیگر متقاضی باید ثابت کند که مبلغ 27000 یورو پس انداز بانکی دارد.

لازم است بدانید که در این روش، این امکان برای متقاضیان میسر شده که برای همسر و فرزندان خود اقدام کرده و همچنین باید به مدت حداقل 184 روز در سال، در اتحادیه اروپا حضور مستمر داشته باشد.

افراد با استفاده از این روش ابتدا اقامت یک ساله خود را دریافت کرده و بعد از آن اقامت‌شان در دو مرتبه برای دو سال تمدید خواهد شد و پس از پنج سال نیز اقامت دائم اسپانیا را از سوی دولت آن کشوردریافت خواهند کرد.

در این رابطه بخوانید...

آخرین نوشته‌ها

4 پاسخ

  1. من بازنشسته علوم پزشکی مشهد هستم باحقوق 11میلیون ویک خانه دارم که 2میلیارد ارزش دارد و3فزندکه دخترم 44ساله وپسرم 33و31ساله هستند دیپلم هستم و 62 سالم آیا می توانم مهاجرت کنم یا نه

  2. سلام
    بعد بازنشستگی اگر اقامت کشور دیگری را بگیریم آیا احتمال دارد حقوق قطع شود یا منزل مصادره کردد؟

  3. با عرض سلام شغل من صنایع دستی است ،رنگ آمیزی روی کاشی ،مثل مسجد شیخ لطف الله …آیا می‌توان م از طریق شغل اقدام به مهاجرت کنم

    1. عرض ادب
      ممنون از کامنت شما
      برای کسب اطلاعات بیشتر و توضیحات تکمیلی و دقیق در رابطه با پرسش مطرح شده، با شماره های پشتیبانی پارسیان اپلای در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *