مهاجرت کاری

بررسی مهاجرت کاری و قوانین آن

سالانه افراد مستعد زیادی با هدف برخورداری از امکانات بیش‌تر و رفاه اجتماعی بالاتر به کشورهای اروپایی و آمریکایی مهاجرت می‌کنند. یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت، مهاجرت کاری است. اما مهاجرت کاری چیست و چه مزایایی به دنبال دارد؟ برای اخذ ویزای کاری چه روش‌هایی پیش رو داریم؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی مفهوم ویزای کاری، مزایای مهاجرت کاری، و همچنین رایج‌ترین روش‌ها برای اخذ ویزای شغلی و مهاجرت به کشورهای اروپایی و آمریکایی بپردازیم. با پارسیان اپلای همراه شوید.

مهاجرت کاری چیست

امروزه بسیاری از افراد به ویژه جوانان به دنبال فرصت‌های مناسب برای اخذ اقامت دائم کشورهای آمریکایی و اروپایی و یا مهاجرت به آن مناطق هستند. راه‌های گوناگونی برای مهاجرت به دیگر کشورها وجود دارد. یکی از انواع این روش‌ها، اخذ ویزای کاری است. اما مهاجرت کاری چیست و چرا بسیاری از افراد از طریق این روش برای مهاجرت اقدام می‌کنند؟ مهاجرت کاری یا شغلی یا Job apply همانطور که از نامش پیداست، مهاجرت به کشوری دیگر به منظور بهبود وضعیت شغلی است. با اخذ ویزای کاری اقامت موقت کشور مقصد را خواهید داشت و پس از چند سال اقامت در آن کشور و پرداخت مالیات، می‌توانید برای اخذ اقامت دائم نیز درخواست دهید. در مقابله با این نوع از ویزا، مهاجرت تحصیلی به آمریکا یا کشورهای اورپایی را هم برای اخذ ویزا داریم.

مهاجرت کاری

اگر بتوانید به شیوه کاملاً قانونی و مطابق با اصول در کشور دلخواه خود به کار بپردازید، می‌توانید آینده‌ای بهتر و دلپذیرتر را برای خود رقم بزنید. برای ورود قانونی به هر کشور و حضور در آن به ویزا نیاز خواهید داشت. ویزا در موارد گوناگون و برای اهداف خاصی صادر می‌شود. دریافت ویزای کاری به منزله صدور مجوزی برای حضور در کشور مقصد به منظور کار و کسب درآمد است. برای اینکه بتوانید ویزای کاری کشور محبوب خود را دریافت کنید، باید مراحل گوناگونی را پشت سر بگذارید. مهاجرت کاری شرایط و قوانین مخصوص به خود را دارد که در برخی از شرایط ممکن است بسیار سختگیرانه باشد. اما اغلب اوقات پذیرفتن این سختی‌ها ارزش نتیجه‌ای که در انتها دریافت می‌کنید را خواهد داشت. در ادامه به بررسی مزایا و البته شرایط مهم برای مهاجرت کاری خواهیم پرداخت.

مهم‌ترین مزایای مهاجرت کاری چیست

ممکن است تصور کنید که با مهاجرت کاری به کشورهای دیگر تفاوتی در زندگی شما ایجاد نشده و تنها در محلی متفاوت و با زبانی متفاوت به کار مشغول خواهید شد. اما به طور کلی مهاجرت و اقامت در کشوری دیگر می‌تواند تمام جنبه‌های زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد. توصیه می‌کنیم که اگر قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارید، ابتدا درباره هزینه‌ها و البته شرایط زندگی در آن کشور به خوبی مطالعه کنید. این موارد از جمله مهم‌ترین فاکتورهایی هستند که می‌توانند بر روی تصمیم شما مبنی بر مهاجرت اثرگذار باشند. دریافت ویزای کاری کشورهای اروپایی و آمریکایی برای ایرانیان مزایای زیادی به همراه خواهد داشت. برخی از مهم‌ترین دلایلی که بسیاری از افراد مستعد را نسبت به مهاجرت کاری مشتاق می‌کند عبارت است از:

مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان را از طریق صفحه مربوط به آن بشناسید.

دریافت اقامت دائم

اخذ اقامت دائم و اجازه زندگی در کشور مقصد یکی از مهم‌ترین دلایلی است که بسیاری از ایرانیان را نسبت به مهاجرت به کشورهای دیگر مشتاق می‌کند. به طور کلی بسیاری از مهاجران با هدف اخذ اقامت دائم به کشور محبوب خود مهاجرت می‌کنند. برای اینکه بتوانید اقامت دائم کشور محبوب خود را دریافت کنید، ابتدا باید ویزای کاری را طی مراحل قانونی و صحیح دریافت کنید. ویزای شغلی به شما اجازه می‌دهد که طی زمان قرارداد کاری خود در کشور مقصد مانده و به کار در شرکت مورد نظر مشغول شوید. بسته به قوانین و شرایط کشور مقصد، اگر به مدت 3 تا 5 سال در کشور مقصد بمانید و مالیات پرداخت کنید، در انتها می‌توانید برای اخذ اقامت دائم نیز درخواست دهید. درخواست شما با در نظر گرفتن شرایطتان بررسی شده و اگر مورد تایید قرار گیرد، می‌توانید اقامت دائم را دریافت کنید.

پس از اخذ اقامت دائم نیز اگر تا مدت زمانی مشخص به زندگی در کشور مقصد ادامه دهید، می‌توانید در انتها شهروندی و تابعیت کشور را نیز دریافت کنید. البته بهتر است اشاره کنیم که در بسیاری از شرایط یافتن شغلی معین و مناسب و پرداخت مالیات به مدت 3 تا 5 سال می‌تواند برای مهاجران کاری مشکل باشد. اما اگر شرایط مربوطه را داشته باشید می‌توانید به راحتی اقامت دائم کشور محبوب خود را دریافت کنید.

داشتن رزومه‌ای پربارتر

از دیگر مزایای مهم مهاجرت کاری به آلمان یا دیگر کشورهای اروپایی، داشتن رزومه‌ای پربارتر است. واضح است که فعالیت در شرکتی معتبر می‌تواند یک سابقه شغلی مناسب برای رزومه شما باشد. شما می‌توانید با تجربه‌هایی که از این کار کسب می‌کنید و با رزومه‌ای مناسب‌تر انتظار فرصت‌های شغلی بسیار بهتری را در آینده داشته باشید. علاوه بر این زندگی در کشوری دیگر می‌تواند مهارت‌های زبانی شما را نیز به خوبی تقویت کند. تسلط کامل بر زبان دوم نیز می‌تواند امتیازی ویژه برای شما و مهارتی قابل توجه در رزومه‌ و سوابق کاری‌تان باشد.

برخورداری از شرایط رفاهی بهتر

یکی دیگر از مزایای مهاجرت کاری به سوئد که دلیل بسیاری از افراد برای اخذ ویزای شغلی است، برخورداری از شرایط رفاهی و امنیت اجتماعی بیش‌تر در کشور مقصد است. در بسیاری از کشورهای پیشرفته می‌توانید از شرایط اجتماعی بسیار بهتری برخوردار شوید. البته در بسیاری از کشورهای آمریکایی و اروپایی هزینه درمان و همچنین نرخ مالیات بسیار بالا بوده و بخش زیادی از حقوق شما را به خود اختصاص خواهد داد. با این وجود سطح رفاه و امنیت در این کشورها بسیار بالا خواهد بود. اگر بتوانید شغلی مناسب در شرکتی معتبر بیابید، می‌توانید به راحتی از پس هزینه‌های زندگی برآمده و از رفاه بالای اجتماعی نیز بهره‌مند شوید.

مهاجرت کاری

مهم‌ترین شرایط مهاجرت کاری چیست

یکی از مهم‌ترین مواردی که بهتر است پیش از مهاجرت کاری بررسی کنید، شرایط و قوانین حاکم برای اخذ ویزای کاری است. به طور کلی شرایط اخذ ویزای کاری می‌تواند بر اساس قوانین کشور مقصد متفاوت باشد؛ اما برای مهاجرت کاری به غالب کشورها شرایط یکسانی وجود خواهد داشت. شما می‌توانید از روش‌های مختلفی برای اخذ ویزای کاری اقدام کنید. سه روش کلی که می‌توانید با استفاده از آن‌ها ویزای شغلی کشور محبوب خود را دریافت کنید عبارت است از:

Skilled Worker

یکی از سه روش رایج برای مهاجرت کاری که متقاضیان زیادی را به خود جذب می‌کند، اسکیل ورکر (Skilled Worker) است. این روش زیرمجموعه‌ای از سیستم مهاجرتی اکسپرس انتری است که به طور معمول برای یافتن کار در کشور کانادا برگذار می‌شود. روش اسکیل ورکر بر اساس یک سیستم امتیازبندی عمل می‌کند که زیر نظر کارفرمایان و دولت کانادا برگذار می‌شود. در این روش جایگاه‌های شغلی مختلف در استان‌های گوناگون در کشور کانادا، به همراه ویژگی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز معرفی می‌شوند. سپس از میان متقاضیان برای این جایگاه‌های شغلی، متقاضیانی که بر اساس معیارهای موجود امتیاز بیش‌تری کسب کنند پذیرش می‌شوند. این افراد در ادامه می‌توانند ویزای کاری کشور کانادا را دریافت کنند. توجه داشته باشید که در این روش به تک تک شرایط شما امتیازی خاص داده می‌شود. بدین ترتیب هر اندازه شرایط بهتری داشته باشید، شانس بیش‌تری برای دریافت ویزای کاری خواهید داشت.

 

Job Seeker

روش دیگری که می‌توانید از آن برای مهاجرت کاری به سوئد یا دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپایی استفاده کنید روش جاب سیکر (Job Seeker) است. جاب سیکر در واقع نوعی ویزای کاری بوده که به افراد متقاضی کار داده می‌شود. در این روش شما ویزای مربوطه را دریافت کرده و اجازه دارید به مدت 6 ماه در کشور مقصد اقامت داشته باشید. توجه داشته باشید که تمام هزینه‌های مربوط به سفر و اقامت در این مدت 6 ماهه بر عهده متقاضی خواهد بود. متقاضی می‌تواند در این مدت 6 ماهه جایگاه شغلی متناسب با مهارت‌ها و شرایط خود را یافت کند. در صورتی که بتوانید در این مهلت 6 ماهه شغل مناسبی یافت کنید، می‌توانید با کارفرمای خارجی قرارداد بسته و ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهید؛ در غیر اینصورت ناچار به بازگشت به کشور خود خواهید شد. توجه داشته باید که این ویزا به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود.

Job Offer

دومین روشی که از آن برای مهاجرت کاری به اغلب کشورها استفاده می‌شود، روش جاب آفر (Job Offer) است. این روش را می‌توان بهترین و مطمئن روش برای مهاجرت کاری دانست. در این روش شما می‌توانید رزومه خود را در اختیار کارفرمایان خارجی قرار دهید. اگر رزومه و مهارت‌های شما مورد تایید کارفرما قرار گیرد، جاب آفر دریافت خواهید کرد که می‌توانید به وسیله آن ویزای کاری کشور مقصد را نیز دریافت کنید. برای دریافت جاب آفر برای جایگاه شغلی مورد نظر خود می‌توانید روزمه و سوابق شغلی خود را در وبسایت‌های کاریابی معتبر قرار دهید. علاوه بر این در وبسایت‌های کاریابی می‌توانید درخواست‌های شغلی بسیاری را مشاهده کنید.

به طور خلاصه

همانطور که در پارسیان اپلای خواندید، روش‌های گوناگونی برای مهاجرت به دیگر کشورها و اخذ اقامت دائم وجود دارد. در این مقاله به پرسش مهاجرت کاری چیست پاسخ داده و برخی از مهم‌ترین مزایای مهاجرت شغلی به کشورهای اروپایی و آمریکایی را برشمردیم. برای مهاجرت کاری می‌توانید از سه روش گوناگون استفاده کنید که این روش‌ها عبارت است از جاب آفر، اسکیل ورکر، و همچنین جاب سیکر. با دریافت ویزای کاری و اقامت در کشور مقصد، می‌توانید پس از چند سال اقامت دائم را نیز اخذ کنید. اگر زمان کافی برای رسیدگی به مراحل مربوط به اخذ ویزای کاری را ندارید، می‌توانید از آژانس‌های مهاجرتی نیز کمک بگیرید.

در این رابطه بخوانید...

آخرین نوشته‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *